Flashback censurerar återigen:Mofasti ocensurerat 3

Mofasti teoretiserar:Antalet poliser provocerar fram kriminalitet i Malmö
 
När jag går runt i södervärn på kvällen med karim,admal, lenita och fanny ser jag hela tiden poliser och civila, tom ridande poliser går runt och kollar misstänksamt mot alla som inte är blonda och blåögda, att polisen misshandlar oskyldiga invandrare är vardagsmat här i Malmö som är en av sveriges mest intoleranta städer där den skånska befolkningen är extremt rasistiska och hatar allt som kommer utanför gränsen till skåne..

Jag tror många inte orkar med detta, polisen utgår att man inte är skåning så är man kriminell och blir visiterad och avhyst utan anledning när man ska med bussen till lorensborg för att arbeta eller ha picknic på ribbersborg med sin familj.

Om vi minskar antalet poliser på malmös gator kommer kriminaliteten att minska, sluta snacka om det ignorera gängen som gör brott dessa gör det bara för att ventilera sin ilska mot det rasistiska och orättvisa svenska systemet som ska vara så jämlikt och tolerant(snarare skånska i det här fallet)

Jag vill helt enkelt att polisen sparar in, poliserna kan gå till kontorstjänst eller bara gå i civila kläder. Eller helt enkelt rycka ut om man får larm, Admal ska inte oroa sig att bli nedslagen när han ska till astrid och aporna och jag som halvserb vill inte bli visiterad med något trams om att jag snattat på poeten på hörnet.

Vi måste bygga en framtid i hop och då kan inte fascistiska övervakningstrupper patrullera och förstöra idyllen i sveriges bästa metropol med världens skönaste invandrare som drar in pengar så det knakar till den svenska ekonomin!

Vad tror ni om denna teori? är det polisens uniformer som är fallet? den skapar en rädsla och osäkerhet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback