Mofasti avslöjar:Strukturell diskriminering i svenska badrum tack vare det vita rasistiska patriarket.

Jag går på en toalett, uträtta mina behov ser att det står "ska ni pissa stå inte för långt bort från toaletten"
 
Jag blir kränkt!

för män säger vi pissa och för tjejer är kissa, fint folk kommer alltid in sist på tillställningar, vilken av dessa bokstäver kommer längst bak? jo pissa
 
Östen,Öyvind,Örjan....Anna,anja,amina....kvinno namn har många a i sina namn medan män har ofta bokstävewr som är längst bak i alfabetet som jörgen hälge göran.
 
Detta är kränkande mot kvinnor och därför vill jag att vi ska ha ett gemensamt namn för hen på toaletten som tex börjar på a ainka.
 
Vad tycker ni? Mofasti får många besökare varje dag och jag får medvind, vi kommer i grupp avslöja all rasism och mansfrossa som finns i detta genomruttna system, med vänsterpartiet kommer rättvisa.
 
På återseende!"

Manliga poliser! Sluta skjut våra hundar!

Jag har på senare tid sett hur det maskulina övervåldet inom polisen eskalerat och innefattar nu inte bara nysvenskar utan även hundar!
 
lite exempel.
 
http://www.expressen.se/gt/polisen-skot-ihjal-rebeccas-hund/
 
http://www.expressen.se/gt/pitbull-vaktade-livlos---skots-ihjal-av-polis/
 
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15565705.ab
 
Hundar är också levande organismer som har rättigheter, ni kan inte bara skjuta för att få bort er vrede, egentligen passar ni inte som poliser.
 
Jag föreslår att man bör helt ta bort handeldvapen för poliser, man ska arbeta emot kriminalitet med en icke-våldsprincip för våld skapar våld och det är kontraproduktivt.
 
*Mer avslappning för män, finna sin feminina sida genom meditation,yoga,sh¨'bam etc.
 
*Kvotera in fler kvinnor, helst ska 75% av alla poliser vara kvinnor för kvinnor är inte våldsamma utan mer diplomatiska
 
*Fler med utländsk bakgrund för bortsett från svenskar är det diplomati och inte våld som gäller i afrika och mellan östern.
 
 
Som sagt sluta panga runt med era pistoler, poliser ni ska rädda folk och inte gå runt och skjuta andras husdjur!
 

Fanny Åström, intelligent hen som tar kampen mot kvinnohatande män!

Jag är homosexuell, har världens finaste fästhen, dock har jag länge funderat om jag inte kunnat bli åtminstone bisexuell för att vara attraherad av hen! hen kanske inte är den snyggaste i hagen men hens åsikter gör att jag blir helt såld! ingen kan förklara genusproblemet och patriarket lika bra som Fanny! Att även rasism och alla andra läskiga åsikter likaså gör det inte värre.'

Jag är dock flexiblosexuell, alla är några procent hit och dit och det är jag med, jag vill inte diskriminera och jag är öppet för att attraheras av allt möjligt (nu menar jag då allt som är acceptabelt och lagligt) men ja vi tänker för mycket i normer, normer som hen har hittat och beskrivit. Dags nu att rasera patriarket och ersätta vårt ruttna system med ett jämlikt samhälle!

psst här är länken till hens fabulösa blogg! :D

www.arsinoe.se/

 

 

Sveriges välfärd och den Somaliska invandringen

Jag får ofta höra på flashback hur värdelösa somalier är, nysvenskarna från afrikas horn inte är tillräckligt bra utan bara kostar pengar och vill sprida islam som trots alla källor anses vara en aggressiv religion, helt olikt dess budskap om fred som islam verkligen sprider.
 
Jag reser runt i Sverige, jag besöker vänner i hela landet.
 
Jag var ute och gick med Hassan från Mogadishu i Göteborg.
 
Runt nordstand är det massor med somaliska entreprenörer
 
-Man kan i praktiken påstå att många köpcentrum i Sverige hade dött ut utan alla somalier som ägde butiker.
 
Många somalier är inte och går runt i unfirofmer utan vill gärna gå och prata med folk, därför blandar sig många chefer bland besökare på alla dessa konditorier som finns i köpcentrumet.
 
Agda är nöd "Nysvenskarna från afrika är verkligen positiva, många hälsar på mig och jag känner att den strikta och smått nazistiska svenska företagarkulturen är något som hållit emot i Sverige"
 
Folk är allmänt nöjda med detta och förutom någon poteniell flashbackrasist är det en fin dag i det smått mångkulturella Göteborg, dock har staden blivit gladare på senare år när trångsyntheten börjat utrotas.
 
Visst några få förrvirrade individer röstar på S-D som är rasister, men med denna blogg kommer jag visa mångkulturens positiva sidor och även andra doktriner som kännetecknar sverige som genus,öppenhet,tolerans, kontrollerat förmynderi etc.
 
Jag hoppas att ni kommer njuta av min blogg och få inspiration att ta debatten mot alla rasister!
 
Želim ti prijatan dan/Mofasti 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.