Gempochi tycker till om mofasti!

 
 

Mofasti ocensurerat del 4:Flashback tar bort mina åsikter och ger varningar och det ska vara demokrati!

Mofasti föreslår:Utrota könens betydelse med obligatoriska hormoninjektioner för alla
 
Kön har för står påverkan, det gör om du får jobb, vilken lön, vilka rättigheter du har och hur mycket stöd du har. Kvinnor har alltid haft det dåligt medan vita heterosexuella ariska män kunnat glida på räkmacka och få allt förtjänt.

Vi kan därför utrota detta genom att alla får obligatoriska injektioner, kvinnor får testosteron och män får östrogen, alla ska ta detta utom vissa religiösa grupper. Målet är att alla ska bli jämställda. 

Om man inte går med på detta blir det fängelse och dryga böter, detta är mitt första förslag i målet att totalt förstöra ordet kön och dess innebörd, det ska innte finnas han och hon utan endast hen för att alla ska få bo i ett jämställt samhälle.

Exemepl: Lars hatar kvinnor och är tonåring, ungdomsmottagningen skickar kallelse för sin första hormoninjektion som 12 åring, Lars kommer dit våldar men vakter ser till att det görs och han får se en film om varför det är bra, sedan får en transerxuell man försöka få Lars bekväm med sin nya identitet.

Efter några veckor kommer Lars dit frivilligt för sina hormondoser och han inser hur kvinnor kan ha det och har därför slutat diskriminera.

Vad anser ni om detta? Kommer vi kunna få bort alla orätttvisor baserade på kön?

Flashback censurerar återigen:Mofasti ocensurerat 3

Mofasti teoretiserar:Antalet poliser provocerar fram kriminalitet i Malmö
 
När jag går runt i södervärn på kvällen med karim,admal, lenita och fanny ser jag hela tiden poliser och civila, tom ridande poliser går runt och kollar misstänksamt mot alla som inte är blonda och blåögda, att polisen misshandlar oskyldiga invandrare är vardagsmat här i Malmö som är en av sveriges mest intoleranta städer där den skånska befolkningen är extremt rasistiska och hatar allt som kommer utanför gränsen till skåne..

Jag tror många inte orkar med detta, polisen utgår att man inte är skåning så är man kriminell och blir visiterad och avhyst utan anledning när man ska med bussen till lorensborg för att arbeta eller ha picknic på ribbersborg med sin familj.

Om vi minskar antalet poliser på malmös gator kommer kriminaliteten att minska, sluta snacka om det ignorera gängen som gör brott dessa gör det bara för att ventilera sin ilska mot det rasistiska och orättvisa svenska systemet som ska vara så jämlikt och tolerant(snarare skånska i det här fallet)

Jag vill helt enkelt att polisen sparar in, poliserna kan gå till kontorstjänst eller bara gå i civila kläder. Eller helt enkelt rycka ut om man får larm, Admal ska inte oroa sig att bli nedslagen när han ska till astrid och aporna och jag som halvserb vill inte bli visiterad med något trams om att jag snattat på poeten på hörnet.

Vi måste bygga en framtid i hop och då kan inte fascistiska övervakningstrupper patrullera och förstöra idyllen i sveriges bästa metropol med världens skönaste invandrare som drar in pengar så det knakar till den svenska ekonomin!

Vad tror ni om denna teori? är det polisens uniformer som är fallet? den skapar en rädsla och osäkerhet.

Gör Malmö miljövänligt, förbjud alla motorfordon i innerstaden+kullersten

Jag har ett förslag, varför kan man inte ha kullersten i hela staden och förbjuda motorfordon? endast hästar,cyklar och el/soldrivna fordon bör få finnas där för att det ska bli mer friskt att vara i centrum och lägre ljudnivåer.
 
Vad tycker ni?