Mofasti ocensurerat del 4:Flashback tar bort mina åsikter och ger varningar och det ska vara demokrati!

Mofasti föreslår:Utrota könens betydelse med obligatoriska hormoninjektioner för alla
 
Kön har för står påverkan, det gör om du får jobb, vilken lön, vilka rättigheter du har och hur mycket stöd du har. Kvinnor har alltid haft det dåligt medan vita heterosexuella ariska män kunnat glida på räkmacka och få allt förtjänt.

Vi kan därför utrota detta genom att alla får obligatoriska injektioner, kvinnor får testosteron och män får östrogen, alla ska ta detta utom vissa religiösa grupper. Målet är att alla ska bli jämställda. 

Om man inte går med på detta blir det fängelse och dryga böter, detta är mitt första förslag i målet att totalt förstöra ordet kön och dess innebörd, det ska innte finnas han och hon utan endast hen för att alla ska få bo i ett jämställt samhälle.

Exemepl: Lars hatar kvinnor och är tonåring, ungdomsmottagningen skickar kallelse för sin första hormoninjektion som 12 åring, Lars kommer dit våldar men vakter ser till att det görs och han får se en film om varför det är bra, sedan får en transerxuell man försöka få Lars bekväm med sin nya identitet.

Efter några veckor kommer Lars dit frivilligt för sina hormondoser och han inser hur kvinnor kan ha det och har därför slutat diskriminera.

Vad anser ni om detta? Kommer vi kunna få bort alla orätttvisor baserade på kön?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback