Mofasti fikar med balkanveteran

Jag går runt i gemytliga seved, jag snackar med grabbarna som hänger och där sitter en man i samma mössa som tito hade och hans pin, jag tar ett snack och blir inbjuden på lite kaffe,cevapici och krempita
 
Han säger sig vara en sann nationalist och kommunist och snackar om hur det var under titos tid, jag fick aldrig uppleva hans era men jag får som tack en bok om tito som jag nu skall läsa.
 
Efter detta går jag med Nima,Ali,Fatima,Bengt och fikar lite på martins för att senare dra ut i dimman på Möllan, jag har även hunnit börja nollingen med alla genusvetare vilket är sjukt kul!
 
Har även skrivit klart ett nytt kapitel i min bok som handlar om statistiska bevis på mångkultur är en ren vinst utan några förluster.

Mofasti har frågestund

Jag kommer nu till slutet av augusti ha en period då ni kan skicka in frågor och få svar från mig.

Jag kommer erbjuda detta för att föra en dialog och svara på saker ni undrar över när flashback hotar med varningar när jag vill säga mina åsikter som man bör få i ett demokratiskt samhälle.

Välkommen!

Mofasti smakar multikulturell mat i Malmö:Grekiskt på Nostimo

Jag strosade på stan med Mahmoud och Stefanija när en stilig karl delade ut lappar med en meny från den grekiska resturangen nostimo. Mahmoud skakar på skallen och säger att greker är rasister, jag säger att Mahmoud inte ska döma alla europeer efter samma mått, det är främst svenskar som är rasister förutom bosnier och albaner som är ett kapitel för sig själva. Vi går in dit och en kypare välkomnar oss, drar ut stolarna, ger oss en fin meny utskrivet på papper. Vi tar lite sovulaki som är nationalrätt, ypperligt gott, vi tar lite organiskt bordsvatten som dryck samt lite desserter. Det var billigt och gott, och man kunde se att detta är en extremt bra resturang. Efter detta svängde vi in på den polska butiken polonius och köpte lite polsk korv medan Mahmoud gick in på närliggande ica(som dessutom har extremt smutsigt golv) som köpte lite kanelstänger för han skulle visst baka lite creme brulee med kanel i. Stefanija skulle sedan på emporia och sedan på någon klubb medan jag och Mahmoud tänkte chilla lite på Bee och sen kolla på rasistiska brats på lilla torg. Priјatan dan!

Mofasti flyttar till Malmö

Efter att ha älskat stockholm och kämpat mot rasism med goda resultat ser jag mig tvungen att flytta, Skåne är var sd är starkast och trots all mångkultur är skåningar riktiga rasister.
 
Jag har därför hyrt en lya i andrahand på möllevången som jag kommer bo i under några år.
 
Arbete är inte fixat men jag hoppas på att få stöd för detta.
 
Därför kommer ni få se mig skriva mer med fokus på skåne och främst malmö, utflykter till danmark lär det nog bli med.